Home » Mintos » Mintos Review 2020 – Mijn ervaringen na meer dan 2,5 jaar investeren en 2.000+ euro winst

Mintos Review 2020 – Mijn ervaringen na meer dan 2,5 jaar investeren en 2.000+ euro winst

In deze video neem ik bij de hand door mijn account op Mintos.

Let op: investeren op Mintos brengt grote risico’s met zich mee.

Ik laat je zien hoe alles werkt en waar je alles kunt vinden, waaronder het dashboard, mijn actieve leningen, Invest & Access, de primary- en secondary market en hoe je geld kunt storten met iDeal en je winst uit kan laten keren.

Tot slot, deel ik allerlei tips over de dingen die ik in de afgelopen 2,5 jaar heb geleerd, zodat jij hiervan kan leren.

P.S. Mijn auto-invest settings en strategie behandel ik in een aparte video.

Vond je dit een interessante video? Vergeet dan niet op je even te abonneren, zodat je op de hoogte blijft van allerlei andere simpele, bespaar-, beleg- en investeringstips.

Website:
Instagram:

Disclaimer:
Ik ben geen professioneel adviseur. Beleggen brengt risico’s op verlies met zich mee. Je bent zelf aansprakelijk voor de keuzes die je maakt.

mintos/”>

Comments

  1. Leuk filmpje (Y).. Denk je niet dat het een piramide lending platform net als bitconnect was?

  2. interesante video!, ik had er nog nooit van gehoord, ben sinds kort op zoek om op langere termijn geld te investeren, (maandelijks een paar honder euro). Ik ben met dividend beleggen begonnen maar ben zeker geintereseerd geraakt door deze video. Ik ga een account aanmaken en zal meer video's gaan bekijken hoe jij dit doet mbt de risicospreiding. Bedankt!

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: