Home » Bondora » Anmeldelser af Bondora: Læs kundeanmeldelser

Anmeldelser af Bondora: Læs kundeanmeldelser

Anmeldelser af Bondora: Læs kundeanmeldelser

Princippet i sig selv er enkel: Bondora giver forbrugslån til låntagere.

Bondora er et peer-to-peer-platform fra Estland, som blev grundlagt af 2008.

Bondora er licenseret som Kreditvergeber af den estiske finanstilsyn, som er den førende tilsynsmyndighed i Estland og banker Kreditvergeber, kreditformidlere, forsikringsselskaber, mægler af forsikringsselskaber, fondsforvaltere, investerings- og pensionsfonde, investeringsselskaber, overvåget e-pengeinstitutter og udbydere af betalingstjenester.

Kreditten torvet i Bondora

I Bondora alt blev trimmet til enkelhed. Lån er ikke tildelt specifikke individuelle projekter, men til regelmæssigt og automatisk investeret i overensstemmelse med deres egne specifikationer i lån til enkeltpersoner. Til dette formål skal vi bruge porteføljeforvalter en investeringsprofil.

Den gennemsnitlige netto årlige afkast for investorerne i øjeblikket er på 10,50 procent.

Afhængigt af de kreditkvalitetstrin låntagere i en risikoklasse for AA er delt (meget god) til HR (meget dårlig). Jo højere risikoklasse låntager, jo højere renten falder ud. På samme tid, men risikoen for misligholdelse stiger et lån.

Det er vores erfaring, den bredest mulige risikospredning sikrer den bedste samlede afkast. bør for at sikre tilstrækkelig spredning til at opnå et minimum af 1.000 euro, der skal oprettes.

vil yde lån på Bondora i landene i Estland, Finland og Spanien. Sammenlignet med andre lande i Den Europæiske Union, kredit forsyning af banker i disse lande er forholdsvis ringe. P2P lån er især efterspurgt for borgerne og ofte det eneste middel til at rejse kapital.

Bondora sekundære marked

Normalt forbliver et lån i sin egen portefølje, indtil det blev betalt fuldt ud (3 til 60 måneder). Hvis du ønsker at stadig skære sin udlånsportefølje for tidligt eller helt slå sig, kan du gøre via det sekundære marked, dette altid.

Bondora Go & Grow - Et alternativ til dagpengene?

Med Go & Grow Bondora har et innovativt og meget enkel ny måde at tilbyde i 2018 at investere i peer-to-peer udlån. Med denne service hovedstaden betalt en rente på 6,75% om året. Tricket er, som kan være disponere over de penge på noget tidspunkt.

Donoren skal beslutte kun hvor mange penge der skal betales på eller. Forvaltningen af ​​den underliggende P2P låneportefølje overtages af Bondora.

Hvad er risikoen ved Bondora?

Investeringen i peer-to-peer udlån er parret med risici. I værste fald kan de penge bruges være tabt. Men der er måder at begrænse risikoen til et minimum.

en masse risikoreduktion der allerede gøres på den del Bondoras. Enhver debitor undersøgt i detaljer. Til dette er en internt udviklet risiko scoring anvendes metoder. Siden 2008 er blevet behandlet mere end en milliard applikationer. Ifølge betydeligt er den praksis Bondoras i kredit analyse.

På kundesiden, kan man minimere den personlige risiko ved spredt bredt som muligt i deres investeringer. Ved porteføljeforvalteren er det meget nemt at investere en masse forskellige lån som muligt. I Bondoras Go & Grow lån vil automatisk investeret alle risikofaktorer ratings og lande i et stort antal.

Bondora: Fordele og ulemper på et blik

Instrumentbrættet giver indsigt i de centrale statistikker, såsom "værdi af kontoen", "udbytte" eller "Tilgængelig Balance". Herfra alle funktioner styres med et enkelt klik.

 • Meget mange statistikker og indstillinger
 • Reguleret af den estiske og finske finanstilsyn
 • Med Go & Grow øjeblikket stabil 6,75 procent om året
 • Høj gennemsigtighed og integritet
 • Minimum startende fra 1 EUR mulig
 • Om sekundære marked lån til salg forud for tidsplanen

Ingen buy-tilbage-garanti

Tab og hensættelser er en del af Investering i P2P lån til at gøre det. Ikke alle låntagere vil være i stand til at tilbagebetale deres lån.

Derfor er det også kommer med dig fra en investor, er du nødt til at klage over fejl og ikke alle investeringer vil komme tilbage.


Bondora-p2p

Indbetalinger og udbetalinger

Til at begynde at investere i P2P udlån i Bondora skal først overføres pengene til sin egen konto. Til dette formål er en de følgende betalingsmetoder:

 • Visa og MasterCard
 • TransferWise
 • Sofortuberweisung
 • SEPA Direct Debit
 • Trustly

Pengene er med disse betalingsmetoder i dag for investeringen til rådighed.

En udbetaling er kun mulig i en konto er blevet betalt til den tidligere selv i Bondora. På den ene side er dette øges sikkerheden og også påkrævet ved lov på grund af reglerne for at forhindre hvidvaskning af penge.

Af sikkerhedsmæssige grunde vil alle udbetalinger blive kontrolleret manuelt af en medarbejder. Generelt vil pengene blive krediteret efter 1 til 2 hverdage på bankkontoen. Bondora kræver ikke betaling for ind- og udbetalinger.


Hvordan virker Bondora?

Princippet om P2P-platform Bondora er enkel: Det bringer folk, der har brug for et lån, med folk, der ønsker at finansiere lån. Låntager kommer udelukkende fra Estland, Spanien og Finland.

Kreditorerne er private. Vælg det lån, som de ønsker at investere i individuelt eller bruge til Portefølje Manager eller Gå til Grow. Med dens hjælp, kan de vælge forskellige strategier. Dette sikrer en bred spredning og reducerer risikoen for svigt.


Bondora-p2p

Hvordan fungerer registreringsprocessen?

Depositum til kontoen udløber Bondora investorer enkel og hurtig.

 • I det første trin registrere med din e-mail-adresse. Du vil herefter modtage en e-mail med et midlertidigt password. Dette skal ændres ved første login.
 • Efter logning in vil du blive bedt om dit navn og telefonnummer på din. Udfyld felterne, vil du modtage en bonus på 5 euro. For fuldstændig identifikation, er det nødvendigt at uploade en kopi af dit pas.
 • I det følgende skal du vælge en af ​​fem strategier porteføljeforvalteren - ultrakonservative og opportunistiske. investering Den mindste er € 5.
 • Som et sidste skridt mangler at sætte penge ind på kontoen eneste.

Hvor høj er udbyttet?

De vender tilbage med Bondora er særdeles gode. Således er den forventede margen i vores test 9,18-17,18 procent om året,

Mængden af ​​forventede afkast afhænger i høj grad af den valgte kredit gruppe og den dermed forbundne risiko fra.

Bondora-p2pndora

Konklusion og evaluering

De automatiske investeringsmuligheder muliggør en enkel og hurtig passiv investering i peer-to-peer lån med meget høje udbytter. Det gennemsnitlige afkast på 12,6% pa kan være ganske imponerende.

Bondora et særlig tidsbesparende og nem måde at investere i peer-to-peer-området. De opnåelige udbytter er særligt attraktive her og ligge for de fleste investorer i de dobbelte cifre.

Med Go & Grow Bondora har et særligt innovativt produkt i porteføljen, som kan overbevise trods daglig tilgængeligheden af ​​kapital med stor interesse.

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: